Nejnovější recenze ze sekce Nabíječky pro mobilní telefony
- přesně takový produkt co je na obrázku by se mi hodil
- objednal jsme ho a ještě nedorazil
- přesně takový produkt co je na obrázku by se mi hodil
- objednal jsme ho a ještě nedorazil
- kompaktní rozměry
- rychlé nabití
- dá se nabíjet jak z PC, tak ze sítě
- Zatím žádná
Kvalitní značkový produkt od Nokie, který je pro dnešní smartphony, které běžně vydrží jeden max dva dny, perfektním přínosem.
Zejména když jedete někam do přírody, nebo někam kde nevíte kdy se dostanete k zásuvce.
to co sem potřeboval :)
normalni nabijecka do auta, vyhodou je menitelny kabel (napnelismus u snury jsem resil vymenou za rovny kabel)
- super
- nc
super cena za origo nabijecku
- šikovná nabíječka do auta
- trochu krátký kabel
Kabel by mohl být delší
- dobrá cena
doporučuju
- Zapne se nabíjení a vypne na nic nespolehlivá, Do práce chodím s vybitým telefonem
Myslel jsem na spotřebu a zatím nabíjím přes PC
- original
Vše bez problému dle popisu
- Krátký kabel, byť je elastický.
Plní co má, ikdyž je asi vadný, po několika minutách vypadne přívod elektřiny a musí se opět vyndat zandat.
cena,spolehlivost,rychlost
- zatím bezchybné
Ok
- Velmi dobrá nabíječka pro mobilní telefony, možnost připojení 2 USB, tj nejen pro iPhone ale i třeba MicroUSB pro ostatní :-)
- -
Kvalitní provedení, 2xUSB, tj mohu zároveň nabíjet dvě zařízení v autě, dostatečně dlouhý kabel pro iPhone.
Super, plně funkční
- 1A, silna nabijecka, odpojitelny USB balel, spolehliva
doporučuji
- Vypadá jak originál
- funguje
- Kabel nevypadá tak flexibilně jako na původní k mobilu
Za ty prachy, proč ne.
Nabíječka... Funguje, co dodat :-)
- Nabíjet v pohodě zvládá i při zapnuté navigaci (xperia pro)
Dobrá nabíječka,která zvládá nabíjet telefon i při zapnuté navigaci a při plném jasu displeje. akorát pro někoho možná problém v tom,že usb konektor je otočen na druhou stranu než jsem zvyklý z originálního káblíku dodaného s telefonem. Je to ale pro mě zanedbatelná maličkost,která nemá na funkci vliv. Zatím vče funguje v pořádku a tak jak má. Pro mě výhoda zahnutého usb. Používám pro telefon sony ericsson xperia pro MK16i.